Karneval 2007

Dagen efter dagen… Så er karneval i Aalborg 2007 overstået. Det var en fantastisk dag hvor vejrguderne holdt hånden over Nordjylland. Vi startede med morgenmad hos en af Christians kammerater kl. 8.00 lørdag morgen. Vi var ca. 25 mennesker samlet, primært hulemænd og Star Wars folk. Vi spiste og fik lidt vådt til ganen inden turen gik til Vejgaard torv, hvor optoget for vores vedkommende startede kl. 11.30.

Direkte overført fra www.karnevalaalborg.dk
Stjerneparaden starter som vanligt ved Haraldslund, på Nørresundby Torv, og på Vejgaard Torv. Paradearmene danser mod centrum for at samles på Strandvejen/Ved Stranden. Herfra danser paraden efter den organiserede fortrop mod Kildeparken.

Der var mange folk der tog billeder af os og vi fik komplimenter for gennemført udklædning. Vi hyggede os gennem optoget og det lykkedes os at holde flokken samlet under hele optoget. Vi holdt løbende drikke, tisse og rygepauser, det var en succes og noget jeg vil tro vi gør til en tradition. Vores vogn med musik og et højt skilt hjalp også til at man hurtigt kunne finde tilbage, hvis man blev væk.

Da vi ankom til Kildeparken, var der selvfølgelig pres på for at komme ind. Det var næsten for voldsomt og alle folk skubbede og maste for at komme hurtigere frem.  Jeg vil tro at klokken var ca. 16.00 inden vi kom ind i Kilden.  Her fandt vi et bord hvor vi sad og hyggede os og fik lidt mad. Omkring kl. seks var der ikke mere energi tilbage og vi begav os hjem på gåben. Vi fik lidt mad og gik tidligt i seng.

I dag er man lidt mærket efter en lang og begivenhedsrig dag, men så er det godt vi har fri mandag.

8 tanker om “Karneval 2007

  1. Hvor ser I flotte ud allesammen 🙂

    Ovre på min blog er der også flere der skriver, at de lagde specielt mærke til jer, fordi I var så gennemførte.

    Flot!!!

  2. Hej Mette.

    ja, Peter havde vist også fået rigeligt indenbords ti karneval! Han kom hjem kl. 19 med meget blanke øjne, med den undskyldning, at han blot havde hovedpine, hmm sikkert! under hvad har du oprette din blog? Domæne osv?
    Knus Mona

  3. Hej Mona

    Jeg bruger noget der hedder wordpress, men har ikke så meget forstand på det endnu. Det ligger på svigerforældrenes domæne, men du kan sagtens bare have det til at ligge på wordpress.

    Knus Mette

  4. Hej soede!

    Ejjj, hvor er I fine og hvor gennenfoert! Din sminke er fantaktisk. Du er naesten ikke til at kende.

    Det er ogsaa en super flot blog du har faaet lavet og din top bar er blevet helt fantastisk. Flot design.
    Jeg skriver lige en mail til dig snart. Ha det godt. Stor knuser fra Tina

  5. Hej Mette
    Super fin hjemmeside.
    Hvor ser I fine ud til karneval. Er jo helt midsundelig på vi ikke var med, men vi vender stærkt tilbage næste år :o)

    Vi ses i morgen …

    Hilsen Tanja

Der er lukket for kommentarer.