Computer, gæster, babyboom og veninde hygge

Jeg hader når computeren driller, i dag på arbejdet brugte jeg næste 2 timer på at lave noget som alligevel ikke lykkedes fordi computeren drillede. Jeg tilkaldte vores IT mand, men han kunne heller ikke løse problemet. Det har måske noget med serveren at gøre. I morgen skal jeg så på den igen, lave det samme igen, så håber jeg bare det virker…. For ellers har jeg svært ved at side stille og opføre mig pænt :o) Men jeg er vist ikke den eneste der har det problem – søger man på ”computer problems” på google billeder kommer der adskillige sjove illustrationer frem.

computer.jpg

I weekenden havde vi besøg af Esben og Line, dem vi var på ferie med i uge 30. Det var rigtig hyggeligt. Line er gravid så det var stille og roligt.

Inden for den sidste uge er 2 af Christians venner blevet fædre. De fik begge piger, og vi glæder os meget til at se de to prinsesser.

baby.jpg

I går var jeg på café med min ex kollega Tina, det var super hyggeligt, og vi skal faktisk allerede mødes igen på lørdag. Utroligt vi lige kunne få det til at passe. Hun er lige hjemvendt fra Canada og den 6. oktober flytter de (Tina og Tyler) til Polen. Tyler skal læse til læge. Jeg havde håbet på at det blev Danmark, men der er heldigvis ikke så langt til Polen (set i forhold til Canada), så vi må hellere komme ned og besøge dem.

På studiet er det specielt læsningen der trækker tænder ud. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan de tror vi kan nå at læse alt det. Der er dog også flere der har sagt til mig at man må læse selektivt, hvilket måske også bliver enden på det. Men ind til videre er jeg med….