Yoga og ondt i nakken….

I lørdags tog jeg til yoga i håb om at blive smidig og føle mig frisk og udhvilet bagefter, men sådan skulle det ikke være. Jeg har før været til yoga og synes godt om det, men må nok indrømme at det er ved at være længe siden. Jeg forsøgte på bedste formåen at udføre øvelserne så korrekt som muligt, i virkeligheden anstrengte jeg mig nok lidt for meget, for jeg har haft ondt i nakken lige siden. I dag er første dag at jeg kan kigge mig over skulderen når jeg svinger til højre, så cyklisterne i Aalborg og omegn har levet et farligt liv den sidste uge. Jeg har også fået mange kommentarer fra Christian midt om natten fordi jeg ligger så uroligt, men i går dopede jeg mig med smertestillende og så blev han helt nervøs fordi jeg var så stille… De er ikke nemme at gøre tilfredse de mænd. Det er faktisk gået ok med nakken i dag, og i morgen skal jeg have en times massage, det bliver så skønt. Man skulle jo helst være klar til at danse moderne lørdag, hvor vi skal på tøsetur :o)

yoga.jpg

5 tanker om “Yoga og ondt i nakken….

  1. Hej Mette. Godt at hører det går bedre med nakken. Hvis du har prøvet at efterligne hende på billedet, synes jeg det er billig sluppet med ondt i nakken.Kan i ha en rigtig god weekend, og lad nu være med at komme mere til skade, du må jo tænke på at du ikke længere er 18 år. Knus og hils Christian,fra far og mor.

  2. Hej Mette
    Godt og høre du er i bedring og klar til i morgen. I morgen skal der nemlig danses på livet løs, så det er nok hofterne den er gal med på søndag. Vi er jo, som skrevet ovenfor, ikke 18 mere :o(

    Jeg glæder mig til tøsesjov i morgen, og en maaaase gode drinks. :o)

    Knus fra Tanja

  3. Hej Mette, jeg har dyrket yoga i nogle år nu og ud fra min erfaring har du helt klart gjort noget forkert. Det er vigtigt du fortæller din underviser det, for det er høns job at passe på dig mens du lærer din krop noget nyt. Faktisk er jeg rystet over at din uderviser ikke opdagede at der var noget galt … Men jeg er altså også forfærdelig godt vandt rent underviser mæssigt!

    Og så vil jeg minde dig om at yoga handler om at være let indeni. Læg dig på gulvet fladt på ryggen, bøj knæene og armene let ud til siden og håndfladerne opad. Luk øjnene og nyd stilheden. Fokuser nu på der hvor det gør ondt og ånd ind i området. På den måde kan du løsne området … Visualisering er en fantastisk teknik i kombination med de fysiske øvelser, men det er en helt anden snak!

    God bedring!

  4. Hej alle

    Mange tak for kommentarerne. Ja mor… vi er ikke 18 år mere, men når musikken spiller i aften så tror jeg vi har glemt det :o)

    tak for de gode råd Irene, jeg har været til yoga mange gange før, men det er ved at være længe siden. Jeg tror bare jeg har lavet et uheldigt vrid i nakken. Det var først søndag jeg begyndte at mærke noget til det, så min massør sagde at det nok musklerne jeg har ondt i samtidig med at jeg kan have forstrukket noget. Men det går meget bedre nu, men venter lige en uge mere med at tage til yoga igen :o)

    Glæder mig til i aften Tanja, så skal den ikke ha for lidt på dansegulvet.

    Tak for hilsnen Ella, det går bedre.

    Mange hilsner og god weekend til jer alle.

    Mette

Der er lukket for kommentarer.