Nyt arbejde, studie og 3 fødselsdage

Det har været en hektisk tid her på det sidste. I sidste weekend var vi nede ved mine forældre til ikke mindre end 3 fødselsdage. Det var super hyggeligt og min mor havde som altid lavet helt fantastisk mad i rigelige mængder. Sjovt nok har hele min familie fødselsdag i september så der er altid nok at se til i den måned.

Mit hoved er ved at eksplodere, jeg lærer så meget nyt på arbejdet og fra på mandag står jeg på egne ben. Hende der før havde stillingen i marketing havde sidste dag i fredags, og min chef er taget på ferie i 3 uger, så nu får jeg min ilddåb.

Jeg har travlt med studierne, forsøger i bedste overbevisning at møde op til alle timer og være forberedt til hver gang Det kræver mange timers læsning og af og til føler jeg mig helt udkørt og træt, så meget at jeg føler at jeg lever i min egen lille osteklokke. Men det skal nok gå alt sammen.

lektier.jpg

Jeg er lige blevet færdig med at læse, skal skynde mig at skrive dette færdig og få det uploadet, om et par timer får vi gæster og vi skal lige have lavet mad og gjort rent inden – Christian er til fodbold, men kommer hjem og hjælper snart. Så smutter nu… Hej Hej