Sikke en uge

Sidste uge har på mange måder været en nervepirrende spændende og interessant uge.

Jeg er startet på HD 2. del i afsætning, vi er kun 8 på holdet så det bliver intensivt undervisning, og der er ikke noget med at man kan sidde og gemme sig. Fagene virker spændende og de fleste af lærerne ok :o)

I forig uge ytrede jeg ønske om, at jeg godt kunne tænke mig at blive taget i betragtning til den ledige stilling i marketingsafdelingen. Jeg talte med min chef vedr. dette, og blev efterfølgende kaldt til samtale, hvor jeg også fik at vide at de også havde en ekstern kandidat til stillingen. Tirsdag fik jeg at vide at jeg havde fået stillingen, hvilket jeg selvfølgelig er rigtig glad for. Arbejdsopgaverne tiltaler mig og selve jobbet giver mig rig mulighed for at afprøve den teori jeg lærer på HD i praksis. Jeg startede allerede med oplæringen i dag, hende der på nuværende tidspunkt er ansat i stillingen, stopper den 21. september, så jeg har lige 2 uger til at lære det hele.

Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer, men kommer til at savne det kollegiale der er ved at sidde i et åbent kontormiljø.

I lørdags var vi til Epokas sommerfest, det var som altid sjovt. Men det blev dog meget sent for os, da vi absolut ikke kunne få en taxa, efter at have ventet i over 4 timer forbarmede Christians far sig over os, og kørte op for at hente os (mange tak). Dagen i dag har været hård at komme igennem, jeg er stadig mærket efter weekenden, der har været en masse nyt at lære på arbejdet og jeg er lige kommet hjem fra HD. Nu kalder sofaen….

3 tanker om “Sikke en uge

  1. Hej Mette
    Super spændende med de nye udfordringer på job! det glæder jeg mig til og høre mere om :o)

    Hilsen Tanja

Der er lukket for kommentarer.