Fredag aften

Fredag aften alene hjemme, der er god tid til at fundere over fremtiden, tid til at pleje sig selv og gøre lige det man har lyst til.

Men først de sure pligter, jeg havde bestemt mig for at løbe en tur, og er stolt over at jeg kom af sted trods regnvejr. Jeg tror/ håber virkelig motivationen for at tabe sig holder mere end ugen ud.
Da jeg kom hjem fra løbetur tog jeg et dejligt langt bad og trak i hygge-hippi tøj, dejligt praktisk tøj når man skal ordne ben og fødder.

Jeg funderer over fremtiden, på mandag kalder skolen, HD 2. del, bøgerne er hentet og jeg er mental klar til at knokle de næste 2 år. Jeg glæder mig til at møde de mennesker jeg skal studere sammen med, og håber at det bliver et spændende, interessant og sjovt studie.

Regningerne er væltet ind denne uge, vægtafgift, licens, 8500 for 5. semester og 2300 til bøger, phu det er noget af en omgang, men heldigvis er der sat fra til udgifterne.

Nu vil jeg tænde for fjernsynet, se lige det program jeg har lyst til, uden at tage hensyn til nogen :o) jeg vil laven en balje med varmt vand og plante mine trætte fødder deri – så er det bare weekend.

fredag.jpg