Weekend med familie og venner

I weekenden var vi nede hos mine forældre i Sunds, det var bare super hyggeligt. Jeg elsker at være dernede en hel weekend, så er der ingen stress og jag, man bliver forkælet og der er tid til at besøge venner og min dejlige mormor. Fredag aften var min søster hjemme for at spise til aften, hende og kæresten rejset i lørdags til Marmaris i Tyrkiet (Nej, jeg er slet ikke misundelig). Men de fortjener det begge, det hår været en hård sommer for dem.

Lørdag stod på shopping, lige til benene ikke kunne holde mere og mændene blev for sultne og utålmodige. Det er ikke dårligt at være på shopping med mor, for til trods for at jeg nu er 26 år og tjener mine egne penge, kan hun ikke lade være med at forkæle mig, og jeg klager ikke for det er jo dejligt. Sidst på eftermiddagen besøgte vi min mormor, og hun viste os stolt sit nye køkken. Jeg håber at jeg er ligeså frisk som hende når jeg bliver over 80 år gammel. Om aftenen besøgte vi Rikke og Martin – de skal jo være forældre til marts, og man kan allerede se at Rikkes mave er begyndt at vokse en lille smule. Vi havde en rigtig hyggelig aften. Drengene falder så godt i spænd, så vi behøver slet ikke bekymre os om dem, vi kan bare snakke og hygge os – det er helt suverænt. Vi spillede det nye Pixeline Geografispil og diskuterede, til stor morskab, navne til den lille ny.

Søndagen gik med fodbold på tv, klipning og dejligt mad.

En super hyggelig weekend – det var lige hvad vi trængte til.

familie.jpg

2 tanker om “Weekend med familie og venner

  1. Kære Mette og Christian . Ja vi havde en rigtig hyggelig weekend. Det er dejligt når i kommer. Det ser vi altid frem til, det er jo ikke sådan lige om hjørnet i bor . Og det er dejligt , man har muligheden for at forkæle sine børn, det er jo ubetinget det bedste man har. At vi så oven i købet har været heldige at få 2 dejlige svigersønner , er jo super . Men bestemt ingen selvfølge.
    Ja nu må du til at begrave dig i bøgerne. Men husk også min ven, at leve og gi dig selv nogle åndehuller. Knus far og mor

  2. Hej Mor og Far,

    Tak for den søde besked, så fandt I ud af hvordan det virker. Det var en super weekend, vi glæder os allerede til weekenden den 15-16 sep.

    Jeg skal starte i skole i dag, det bliver spændende.

    Knus Mette

Der er lukket for kommentarer.