Så blev vi parcellister

Endelig overtog vi huset. Det har været en ekstrem hård uge. Først skulle alt pakkes ned, så skulle det flyttes fra 2. sal og tilsidst pakkes ud. Heldigvis havde vi gode venner til at hjælpe med flytningen. Huset var lige til at gå til og efter en uge i malertøjet og med stor hjælp fra mor og far her i weekenden er vi næsten ved at være på plads. Det er en speciel, men dejlig oplevelse at blive husejer. Endelig kan man få lov til at være lidt mere privat end man er i en andelslejlighed. Det er fantastisk, og jeg er sikker på at vi bliver rigtig glade for at bo i dette område, mavefornemmelsen er allerede rigtig god.

Jeg har så vidt muligt forsøgt at indsætte lidt billeder af det hele, på nær kælderen, for den RODER…

Til sidst 1000 tak til alle der har hjulpet os på alle måder, det har betydet rigtig meget og 1000 tak for de fine indflyttergaver.

hus.jpg

8 tanker om “Så blev vi parcellister

  1. Hejsa Mette
    endnnu engang tilykke med huset. Hvor er det bare fint.. glæder mig rigtig meget til og se det :-)) Rasmus siger at det bare er så fint 🙂 Vi kigger forbi en dag snarest.. ! Nu banker ferien snart på (om 1 1/2 uge).. øjj vi glæder os.

    Knus Tanja

  2. Hej Tanja
    Ja det er bare rigtig dejligt at have fået hus. I må endelig kigge forbi. Vi har lige været ude ved din far og købe møbler. Vi glæder os til at få det sidste på plads :o)
    Knus Mette

  3. Det er det dejligste hus, med den skønneste have, man kan forestille sig. Det er lige jer det hus. Og så fint I allerede har fået det, men I har også puklet for det 🙂

    Endnu engang tillykke fra den stolte mor/svigermor 🙂

  4. Hej med jer. det er så godt at se .at i nyder det hus og at i bare begge to har en god fornemmelse i maven. Det er et rigtig hyggeligt hus med masser af muligheder og masser af sjæl.Og ikke mindst masser af plads, det er jo så faren i to, at nu risikerer i at familien syd fra kommer i flere dage. Rigtig mange gange tillykke endnu engang.
    fra os to gamle i Sunds

  5. Hejsa.

    Tak for sidst, indflytter gaven har I til gode:-) Som børnefamilie glemmer man nogle gange noget!
    Men wauw et fedt hus, det er jo KÆMPE stort!!! I må i gang med, at få en masse unger:-) Vi må finde ud af en grill aften snart?
    Knus Mona

  6. Hej Mona

    Vi siger også tak for sidst det var hyggeligt. Det er helt ok med indflyttergaven, I behøver jo slet ikke komme med noget.

    Vi er også super glade for huset og ja det kunne være rigtig hyggeligt med en grill aften, hvis vejret tillader det.

    Knus Mette

Der er lukket for kommentarer.