Jeg hader andelsbolig foreninger!!!!!

De stjæler alt ens glæde og fylder dagen med problemer i stedet.

Lige som man troede man var sluppet ud af det pis, dukker der flere problemer op. Andelsforeningen har tilbageholdt 10.000 kr. af beløbet for andelslejligheden, fordi køber mener at der er fejl og mangler. Det til trods for at bestyrelsen slet ikke har efterset hvad det er køber har skrevet en liste på og desuden er det slet ikke os der har lavet de forbedringer. Jeg forstår ikke hvorfor foreningen skal holde hele salgssummen tilbage i 14 dage, hvorefter de overfører hele beløbet på nær 10.000, som ingen ved hvornår vi får, og hvad er det lige vi skal lave for at få de sidste 10.000? Det er der heller ingen der har informeret omkring. Ingen ved noget og alle er ufattelig sløve. Jeg er ved at være godt gal, det koster så mange spekulationer.

Først må man ikke sælge til dem man vil, og når man så retter ind og følger reglerne, vælter problemerne ned over hovedet på en.

Jeg er så pisse træt af Kærvanghus. Lad os da for pokker snart slippe for deres langsommelige beslutningsprocesser, latterlige regler, lad os bestemme og beslutte selv. TAK!!!!!!