Jul og Nytår

Det har været en dejlig, travl og social jul. Vi startede allerede med at fejre jul den 22. december, hvor vi tog ud til Ella og Ole. Christoffer, Anne Cathrine og Jonas var også hjemme. Vi spiste risengrød og julebag, pyntede juletræ og Anna og Aksel fik og åbnede deres julegaver fra Christians familie. Det var en rigtig hyggelig aften.

22_12

Den 23. december ved middagstid kørte vi mod Sunds, hvor vi skulle fejre julen med mine forældre, min søster og mormor. Traditionen tro var der risengrød til aftensmad den 23. december 🙂 og vi huskede at stille grød op til julemanden på loftet. Den 24. december var jeg på en lille løbetur rundt om søen i stiv kuling 🙂 Men dejligt var det bagefter. Der blev forberedt dejlig mad og hygget med kaffe mv. Ved fire tiden kom julemanden, og det kan da nok være at begge børn blev glade. Det var min mor og fars nabo der havde klædt sig ud som julemand og det var en kæmpe succes. Alle fik lidt gaver af julemanden, som vi åbnede med det samme.

Anden blev tilberedt på grill og det trak lidt ud, så inden maden dansede vi lidt omkring juletræet og børnene fik flere gaver, så de ikke blev alt for trætte til gaveræset. Men de holdt nu godt ud, jeg tror de kom i seng ved 21 tiden. Det var en rigtig hyggelig juleaften.

24_12

Den 25. december var vi en tur på Sunds bibliotek. Børnene trængte til at komme lidt ud og se lidt andet. Vi kørte mod Aalborg om aftenen den 25. december. Desværre fik Anna en kort powernap i bilen, så hun sov først igen kl. 21.30. Sådan gik dagene ellers bare slag i slag hele juleferien.

Den 26. december var vi til julefrokost hos Ella og Ole. Den 27. i Leos Legeland med Mie, Mikkel, Luna og Alfred. Anna stornød at være sammen med Luna hele formiddagen. Den 27. om aftenen kom mine forældre. Christian og min far skulle sætte nyt tag på væksthuset. Den 28. om aftenen var Christian og jeg i byen med nogle venner. Drengene spiste på flammen, pigerne på CanBlau, hvorefter vi mødtes på Heidis. Klokken var da også 03.30 inden vi var hjemme, så det var lidt hårdt at være social dagen efter, hvor den igen stod på tagprojekt 🙂

Den 30. december blev vores skønne datter 4 år. Jeg påtænker at lave et indlæg om denne dag inden længe 🙂 Men vi havde en rigtig dejlig dag hvor hele familien var inviteret til kl. 10.00.

Den 31. Nytårsaften holdte vi sammen med Peter og Mona, Ellen og Esther samt Monas søster og kæreste. En rigtig hyggelig aften med virkelig lækker mad. Jeg havde besluttet mig for at køre, så vi kunne komme hjem og sove ovenpå en travl juleferie.

Den 1. januar slappede vi bare af og den 2. januar kaldte hverdagen igen. Aksels dagplejemor Mona havde stadig ferie og det var meningen at Aksel skulle passes af Ella og Ole, da vi synes det måtte være lidt hårdt for ham at komme i gæstehuset efter en lang juleferie. Men desværre blev Ella syg. Så vi måtte satse på gæstehuset og Aksel klarede det så flot. Han var sej dreng om dagen, men meget udtryk om natten. Vi kæmper stadig lidt med det, om det er en reaktion elle tilfældig ved vi ikke helt. Anna nød at komme i børnehave igen, hun sagde flere gang i slutningen af ferien “jeg har slet ikke nogen at lege med”, så for hende var det rart at komme tilbage til vennerne. På fredag får Anna besøg af alle bjørnene fra børnehaven – vi skal fejre Annas fødselsdag. Det bliver spændende at få så mange børn på besøg 🙂