Travlhed og snart jul

Vi troede at december bare skulle stå i hyggens tegn. Men det kom der en storm i vejen for torsdag den 5. december. Den dag mistede vi nemlig taget på væksthuset og det har fyldt en hel del. Tømre og forsikringsselskab skulle kontaktes. Der skulle dækkes af med presenning. Det har blæst og regnet og presenningen er i dag monteret for 3. gang. Håndværkerne er helt umulige at få fat i da der jo er mange der har problemer efter stormen. Nu ender det med at min far lægger et mindre besværligt tag på. Det er dejligt han gider hjælpe til når det brænder på.

I børnehaven hygger de. De holder julefrokost, laver julepynt og har besøg af drillenissen. Jeg håber snart det bliver vores tur til at slappe af og hygge, helt uden bekymringer. I går fik Christian og jeg handlet alle julegaver, så nu er de i hus, pakket, mærket og delt op i poser.

Annas dekoration, som hun selv har lavet i børnehaven.

Annas dekoration, som hun selv har lavet i børnehaven.

I søndags holdte Christian og jeg fødselsdag for min familie. Det vare en rigtig hyggelig dag, hvor min far også fik tid til at hjælpe til med at montere presenning og sætte vaskemaskine til 🙂

fam

Begge børn er inde i en god periode. Aksel er så glad og snakker meget. De er også begyndt at kunne lege godt og længe sammen. Aksel elsker når Anna vil lege med ham – og her til morgen sagde Anna “Aksel jeg elsker dig” – og så smeltede mit hjerte da helt.