December

Endelig er alle mand friske. Begge børn havde lige en dag hver i sidste uge med feber. Nu er Aksel bare lidt snottet og hoster, men det hører nok bare årstiden til.

Årets 2 første julefrokoster er tilbagelagt. Første med Vejgaard slænget, anden med Epoka og i næste weekend skal Christian af sted med den gamle studie gruppe. I søndags var vi til julefest i børnehaven og på søndag kommer min første mødre gruppe med mænd og børn på besøg til æbleskiver og kakao.

Vi har været til hudlæge med Anna fordi huden på hendes fødder falder af. Det var åbenbart en kronisk sygdom, vi skulle prøve med noget tjærecreme (som skulle specialblandes og koster det blege). Så her til aften er Annas tær smurt ind i sort creme og hun har fået en lille sok på, så håber vi det hjælper.

I går var det første december og 1. søndag i advent. Det er altså bare lidt mere hyggeligt med december når man har børn. Det er så dejligt at sidde ved morgenbordet med lys i adventskransen og kalenderlyset og se de små pakke gaver ud mens det stadig er mørkt udenfor. Julen i år holdes hos mine forældre, vi fejrer for-jul hos Christians forældre den 23. december hvor vi spiser risengrød og børnene får gaver.

Advent