Husejer

Så fik vi skrevet under på købsaftalen og i morgen skal vi i banken for at få styr på udbetaling og bankaranti mv. Vi overtager huset 1/7, det bliver helt fantastisk. Vi glæder os allerede rigtig meget. Huset er beliggende i det kvarter i Vejgaard hvor vi allerhelst vil bo, og huset er lige til at flytte ind i. Det kan ikke være bedre.

I weekenden var vi nede ved mine forældre. Vi blev rigtig forkælet med dejlig mad og fik shinet frisuren lidt op. Det er altid så hyggeligt at være dernede. Lørdag formiddag var vi tøser på shopping, min shoppe-trænede mor kan stadig køre både min søster og jeg træt.

Søndag formiddag var vi til min fætters fødselsdag, min kære mormor var der også, men hun lignede ikke helt sig selv. Hendes fødder, ansigt og fingre var hævede og hun så lidt sløj ud. Hun sagde også hun ikke havde det så godt, men mente ikke hun kunne få en tid ved lægen før den 28. marts. Hun vil så nødig være til besvær. Vi blev enige om at det var bedst at ringe til vagtlægen, og min tante og morbror kørte hende på sygehuse. Hun havde vand omkring lungerne og skal blive på sygehuset et par dage. Jeg tænker bare, godt vi skulle til fødselsdag den dag, så vi fik hende til lægen…

Vi har fri de næste par dage, så vi lige kan få styr på papirerne vedr. huset. På torsdag rejser vi til London. Vi skal over og slappe af, se en masse og nyde hinanden. – God påske.

paaske.jpg

2 tanker om “Husejer

  1. Tillykke med hus(-: Så er det kun Peter og jeg som er lejere! Vi glæder os til, at komme og se det! God tur til London(-;

Der er lukket for kommentarer.