Så meget , så meget

Har ikke fået skrevet så meget på det sidste, men tiden flyver bare af sted. Der er travlhed over hele linjen. Vi har bestilt rejse til London i påsken, det glæder vi os rigtig meget til. Bare slappe af og nyde hinanden, det bliver så fedt.

I denne uge har vi også været ude at kigge på hus, vi skal faktisk se det igen på søndag. Det ligger et perfekt sted, men vi er lidt nervøse mht. fugt i kælderen. Det bliver en rigtig familieudflugt. Min mor og far har indvilliget i at køre herop for at kigge på huset, min far er en rigtig handyman, derudover har de overtalt min fars bror til at kigge forbi også, han er nemlig tømmer. Det er godt at have fagfolk med til at vurdere. Christians forældre skal selvfølgelig også med, de er udnævnt til kældereksperter sammen med B.O som har skimmelsvampsallergi. Vi har købt ind til kæmpe lasagne bagefter og min dejlige mor bager kage.

I morgen kommer min søde veninde fra Brande, vi skal have os en rigtig tøsedag med shopping og hygge, det glæder jeg mig rigtig meget til.

En tanke om “Så meget , så meget

  1. Hejsa Mette
    Rigtig god tur til London, hvor dejligt 🙂 … og selvfølgelig et STORT tillykke med jeres fine hus.. 🙂 det glæder vi os til at se meget mere til.

    Ha’ en rigtig god påske og ny turen til London 🙂

    Knus fra Tanja

Der er lukket for kommentarer.