Det sætter livet i perspektiv

Pludselig blev tanken om at skulle til London meget fjern og vi glemte helt at vi havde købt hus. Onsdag morgen ringede Christians søster helt fortvivlet. Ole havde fået en hjerneblødning… Det var et kæmpe chok for os, og ikke mindst Ella og AC. Vi smed alt hvad vi havde i hænderne og kørte mod sygehuset. Vi var der allerede inden ambulancerne kom. En med Ole og AC og en med Ella, som forståeligt nok, havde fået det dårligt.

Hele onsdagen tilbragte vi på sygehuset, det var en utrolig hård dag, følelserne sad bogstaveligtalt ude på tøjet. Torsdag morgen tog vi op på sygehuset igen, vi viste endnu ikke om vi skulle tage til London om aftenen. Ole fik lov til at få noget at spise torsdag middag, hvilket betyder at lægerne vurderer ham som stabil og blødningen er stoppet. Vi snakkede frem og tilbage om hvorvidt vi skulle tage af sted, og spurgte selvfølgelig også Ella og AC hvordan de ville have det med det. Vi endte med at tage af sted, og jeg tror i virkeligheden også vi havde brug for bare at være os to og få hele situationen snakket godt igennem.

Nu er vi tilbage efter ferien, Christian er sygemeldt så han kan være sammen med familien. Jeg forsøger at koncentrere mig om at være til stede på arbejdet, men det er slet ikke let. Jeg vil meget hellere tilbringe hele min tid sammen med familien Jacobsen.

Man kan roligt sige at den sidste måneds tid har været en følelsesmæssig rutschetur. Ligesom man føler sig som det lykkeligste menneske på jorden bliver man banket med i gulvet, det eneste der er i tankerne nu er at få Ole på benene igen, så min kære svigerfamilie og min dejlige kæreste kan få den fantastiske trivielle hverdag tilbage igen.

Følg med i den aktuelle situation på Ellas blog: www.maldindag.net

3 tanker om “Det sætter livet i perspektiv

  1. Hej med jer
    Vi er så kede af at høre det med Christians far, men vi er ganske overbevidst om, at han nok skal få det rigtig godt igen! vores tanker er hos jer i denne svære tid.
    Mange knus og tanker fra Rasmus og Tanja

  2. Hej med jer.
    Ja det er utrolig hårdt, for jer alle sammen. Jeg tror også det er godt Christian er blevet sygemeldt,så han kan få styr på alle hans tanker.Kender godt tanken, om ikke at slå til nogen steder. Er man det ene sted . syntes man, man skal være det andet sted, osv.
    Men her kan det ordsprog passe på jer. Højt at flyve ,dybt at falde. Lige som man føler , man flyver på en lyserød sky og alt flasker sig.Skal jeg da godt nok love for ,man får et gog i nøden.Men mette og Christian,vi tror ialtfald på , med den stædighed Ole har ,og en god gang træning, kommer han langt. Han er heldigvis den type, at det her finder han sig ikke i. Det kommer ham helt sikker til gode.Knus til jer begge to , i ved vi virkelig føler med jer. Hils . Vi ses. Fra far og mor.

  3. Hej Rasmus, Tanja, mor og far
    Tak for de søde ord. Christian og Ella har møde med lægen i dag, så er spændt på at høre hvad de siger. Mor og far vi ses søndag.
    Knus Mette

Der er lukket for kommentarer.