Den ene dag tager den anden

Vi har lige været nede med en gang sygdom igen. Aksel havde feber i 4 dage. Nu gider vi altså ikke sygdom mere. Velkommen sommer velkommen overskud… gid det var så vel.

Vejret har egentligt været skønt et godt stykke tid, nu er det dog blevet lidt mere ustadigt. Vi har nydt at være i haven og har også fået malet legehus, trappe og havelåge. Men ukrudtet, jeg siger dig, det er over alt. Og huset ja det trænger også til den helt store omgang. Der er altså nok at se til med to små størrelser i huset, og når ham den lille så er syg og ikke vil sove om natten, så rækker energien ikke til at være i gang mere end 14 timer i døgnet, så griber sofaen om mig og vil ikke give slip.

Vi var til Alt for damernes kvindeløb med arbejdet, det gik rigtig fint, men nu har jeg så ikke været ude at løbe i snart 14 dage. Til gengæld har jeg drukket meget kaffe og spist alt for meget sukker.

Jeg har dårlig samvittighed langt op over begge ører, både ifht. huset, haven, kosten og motionen. Ja og så er der lige Sallie, hun er også en stor filtklump, i morgen skal jeg have hende i bad og forsøge at filtre hende ud (læs afsæt 2 timer). Og have lidt styr på huset. Men først skal Christian lige være klar til at tage på tur med børnene, han er nemlig på tur med drengene nu.

Aksel er begyndt at sige ord man kan forstå. Han kan sige ”skål” sådan næsten, smage, tak, nej, ja, hej, mor, far, Anna, Sallie. Han siger pip mår han ser en fugl, mææ til et får og ahhh når han ser en tiger.

Anna stortrives i børnehaven, hun elsker at hun kan være ude hele dagen, hvis det er det hun har lyst til. Hun har dog lidt svært ved at blive afleveret engang imellem. Men så snart hun ser yndlingsveninden Luna, så er hendes dag redet <3 Hun er en rigtig 3 årig med alt hvad det indebærer af sjove sætninger, gammelkloghed, fantasi fulde lege, hysterianfald og selvfedhed på den gode måde. Ihh hvor jeg elsker vores børn og hvad skulle man dog få tiden til at gå med uden…