Update

Det har været nogle hårde uger med sygdom. Men nu er børnene ved at komme ovenpå igen. Vi hoster stadig alle sammen noget, men bortset fra det, så går det godt.

Lørdag den 19. maj var vi inde og se børnekarneval, Anna ville have kostume på og det fik hun naturligvis lov til. Da vi kom derind, synes hun også lige det kunne være lidt hyggeligt at gå med i optoget, så det gjorde vi så.

Aksel er begyndt at gå langs ting og slipper indimellem når han står. Det bliver også lidt nemmere at være med i haven når han kan gå. Han elsker Postmand Per og kan bruge lang tid på at sidde og putte figurerne ind i bilerne, når det så lykkedes siger han nøm nøm.

Anna trives også, vi eksperimenterer lidt med smiley aftaler for at se om det gør at hun bliver lidt bedre til de ting hun pt. Har lidt svært ved. Indimellem er det som om hun bare altid vil det modsatte af hvad vi siger hun skal. Men det hører nok til selvstændighedsalderen J Ellers er hun en glad pige, der trives med at være i børnehave, sover godt og leget godt. Hun elsker at lege ude og vil meget gerne hjælpe os i haven. Pt. Er det store hit at fjerne ukrudt, så det er jo helt fantastisk.

Aksel har rigtig fået sin appetit tilbage, han spiser og spiser. I weekenden fik han sin første ”helt egen is”, det var et kæmpe hit. Han er også begyndt at sove noget bedre, han vågner nu kun et par gange om natten og der skal han kun have sutten, så sover han videre. Så det går fremad.