Du danske sommer…

Så kom den danske sommer, og hvor har vi længdes. Weekenden har været fantastisk. Den startede ud med vandski sammen med kollegaerne på Epoka. Lørdag grill hygge med Peter, Mona, Ellen og Ester og i dag havedag, hvor Ella, Ole og Christoffer var her. Det er dejligt at få lavet lidt ved haven inden vi gpr på ferie, så kan man gå på ferie med god samvittighed.

Børnene elsker at være ude og Anna har rigtig hjulpet til i haven, hun har fået egne havehandsker, som hun er meget stolt af.

Vi har flyttet Aksel ind på Annas værelse. Vi luftede det først for Anna og kort efter begyndte hun at gå og spørge ” hvornår kommer Aksel ind og sover hos mig”, vi tænkte, nu tager vi hende på ordet og som sagt så gjort. Og det er gået så godt. Aksel har ikke sovet så godt i lang tid og Anna har ikke så ofte mareridt længere. Også i relationen mellem dem, ser vi en forskel, de er blevet meget bedre til at lege sammen. Det er så dejligt.

I sidste weekend var vi til fest hos AC og Jonas og om søndagen tog vi til Sunds for at besøge mine forældre, vi var også var en smut forbi min dejlige mormor, som bliver 89 år på onsdag.

Om en uge har Anna og jeg også ferie, i 3 uger – jeg glæder mig. Aksel gik på ferie i fredags og Christian sidste fredag. Vi krydser fingre for at vejret holder.