Karneval

Så er der snart karneval i Aalborg, bare vejret dog er med os.

Temaet for i år er maskerade, et lidt vanskeligt men meget bredt tema. Vi skal være Star Wars. Christian skal være Darth Vader de andre drenge skal være stormtrooper, 3 piger skal være Lea og jeg skal være princess Amidala. Alle undtagen mig, har bestilt kostumer over nettet, kostumerne er endnu ikke kommet, men jeg håber virkelig de når at komme inden lørdag.

I søndags var jeg igang med at sy mit kostume. Det ligner godt nok ikke særlig godt, men synes selv at det er blevet ok, og selve sminken er nok også det vigtigste ved kostumet. Jeg glæder mig meget til at se de mange mine udklædninger og håber vores gruppe kan holde sammen gennem hele optoget. Sidste år blev vores gruppe splittet, det er svært at holde sammen når folk skal ud og tisse og man ikke har et fast samlingssted, hvor man kan mødes. I år har vi bestemt os at vi skal have en vogn med en lang pind med et flag på, således at man altid kan spotte flaget, hvis man bliver væk.

Glæder mig til en sjov og festlig dag og krydser fingre for at vejrguderne er med os.

2 tanker om “Karneval

  1. Hej Mette.
    Fin blog(-: overvejer selv at oprette én, når specialet her er afleveret. Det bliver dog ikke d. 4 juni som tidligere estimeret)-: min skrive-makker har været indlagt på hopitalet i 3 uger, og jeg kunne ikke indhente det forsømte alene. derfor bliver jeg ikke kandidat inden sommerferien alligevel. Lidt hårdt først at indse, men har det ok med det nu. Vi har udsat det til d. 20 juli i stedet, og skal derfor først til eksamen i august. Skidt pyt, så længe vi bliver færdige! Glæder mig til at se Jer i kostymerne i morgen hos Holmberg(-: Jeg kommer nemlig med til morgenmad og går med op til Vejgaardtorv, har nogle veninder jeg skal hilse på og se fjolle rundt. Kan egentlig godt forstå at du ikke gad betale 300 kr. for et princess Lea outfit, også dyrt efter min mening!!! Jeg må tage revance næste år til karneval(-; Jeg tror ikke jeg vil synes at det er en sjov dag at være med i optoget med stor mave hvor alle skubber og masser, alle er fulde, og så skal man på toilet hele tiden, nej tak, baby og jeg kigger på i år. Vi ses. Knus Mona

  2. Hej Mona.
    Tak for din hilsen. Og dejligt at se dig i går. Vi er lidt brugte i dag, men har det egentlig ok. Vi gik nemlig allerede i seng kl 21.00. Der var vi bare så trætte. Men vågnede allerede kl 7.00 der kunne vi ikke sove mere. Kostumet kostede faktisk 45 pund, så det er tæt ved 500, det ville jeg ikke betale, så måtte selv til at sy. Det var da lidt træls at i ikke når at blive færdig inden sommerferien, men bå den anden side, så bare i når det inden du skal føde;o) Vi snakkes ved.
    Knus Mette

Der er lukket for kommentarer.