Tiden går så stærkt

Tiden flyver af sted og lige om lidt bliver Aksel 8 måneder. Den første tand er brudt igennem og han møver sig baglæns. Når vi prøver at løfte numsen på ham for at vise hvordan han skal kravle, griner han – han har tydeligvis ikke forstået hvad det er vi vil. Aksel er inde i en omklamrende periode (det er vist sådan de beskriver det i bøgerne), jeg skal helst ikke gå mere end 5 skridt væk fra ham. Så sidder han med armene i vejret og klynker, lille stakkel – så han er med mig eller Christian alle steder. Aksel er heldigvis blevet god til at tage flaske, så nu kan Christian og jeg skiftes til at have nætterne, det var tiltrængt for jeg føler mig af og til som en omvandrende zombie. Jeg er stort set stoppet med at amme om natten, hvilket gør at Aksel ofte kan nøjes med at få en stor flaske kl. 22 og en mindre kl. 03 – men så skal je da også lige love for at han kan spise morgenmad kl. 07.30.

Anna stortrives, og hun har 7-9-13, ikke været ramt af forkølelse eller det der er værre. Vi tilskriver det stadig hendes ”aftensmælk”. Dagene i dagplejen er talte, det er så spændende hvordan hun kommer til at tage det med at skulle i børnehave. Hun taler begejstret om det, men der er ingen tvivl om at hun kommer til at savne Mona helt ekstremt, og det gør vi helt sikkert også. Jeg har det også lidt svært med det og skal virkelig tage mig sammen for ikke at knibe en tåre når jeg tænker på det. Phu frygter afslutningen.

Anna siger så mange sjove ting, for leden da jeg hentede hende i dagplejen sagde hun: ” mor kan du huske da vi var til udstilling med Sallie?” ja svarede jeg. Hvorefter hun fortsatte: ”Så kom far, jeg og morfar og kiggede, mens du trænede med Sallie. Så sagde dommeren at Sallie mangler en tand.  Hun må gerne få en af mine tænder. Jeg svarer: Det er rigtig sødt af dig, men Sallies tænder er jo sådan nogle små skarpe nogle. Hvortil Anna svarer: Så får jeg bare en lille skarp tand, så kan Sallie få den – og så kommer der bare en ny til mig….. Man kan da ikke andet end at elske hende.

Annas og Aksels første bad sammen. De er vel som søskende er flest, først var det rigtig hyggeligt og så blev lillebror bare lidt træls ifølge Anna.

et rigtig hyggeligt og så blev lillebror bare lidt træls ifølge Anna.

Aksel iført Annas “ridetøj”, Anna insisterer på han skal have det på hvis han skal låne Bella (hoppehesten).