Den sjoveste druktur

Lørdag eftermiddag kom mine piger fra Midtjylland på besøg. Vi hyggede os med mad og rigeligt til ganen. Der blev rigtig grinet og hygget. Vi tog ind i gaden ved halv to tiden og var først hjemme igen kl. 7 om morgenen. Så man kan da vist kun sige at det var en vellykket bytur.

Vi vågnede først kl. 13.00. Stina og jeg sad inde i stuen og snakkede. Pludselig bankede det på… vi var overbevist om at det var Frøns og Line der lavede fis. Men da vi kiggede ind i soveværelset lå de stadig og sov. Det måtte altså komme fra hoveddøren…Jeg var ikke meget for at åbne døren, da jeg kun var iført nattøj og havde mascara helt ned på kinderne. Men gjorde det alligevel, udenfor stod underboen, der var mange tanker der løb gennem mit hoved, havde vi larmet for meget i går eller hvad var det han ville. Det eneste han sagde var: Du er efterlyst…… Christian har ringet han kan ikke komme i kontakt med dig. Først der kom jeg i tanke om at min telefon var gået tør for strøm… UPS.

Da Christian søndag skrev en SMS til underboen for at sige tak for hjælpen lød svaret: Der var vist også nogle tøser der fik sig et billigt grin :o)