Annas dåb

I går den 1. Maj kl. 11.00 blev Anna døbt i Sønder Tranders Kirke.

Jeg kunne næsten ikke lade være med at grine i kirken, da Anna charmede præsten efter alle kunstens regler. Og jeg er sikker på at hun helst ville have haft præsten for sig selv, for da den anden dåb stod på, var hun en smule utilfreds.
daab1

Vi havde den mest fantastiske dag med den nærmeste familie, og Anna-pigen var så sød og nem. Men endnu nyder hun ikke at være klædt ud som ”prinsesse”, hun følte sig langt mere tilpas i hendes strømpebukser og bodystocking.
daab2

Anna deltog selv i en del af gaveoppakningen, hun fik så mange fine gaver som jeg er sikker på, hun får glæde af i mange år.
daab3

Lillepigen viste sig også fra sin tålmodige side, da der skulle tages billeder i massevis. Her et gruppebillede af de deltagende gæster og hovedpersonen selv.
daab4

Alt i alt en rigtig dejlig dag. Tak til alle der var med til at fejre Anna på hendes store dag.

5 tanker om “Annas dåb

  1. Kære alle tre,
    Dejligt at høre, at I havde en skøn dåbsdag.
    Håber I snart kigger forbi verdensfirmaet igen :o)
    Knus, Mette.

  2. Hejsa . Ja tusind tak for en dejlig dag.Det er da en dag man kan se tilbage på, Og fryde sig over. Og Anna var midtpunktet og chamerede sig ind hos os alle. Selv præsten smeltede, det var sødt.

  3. Hejsa
    Tak for det 🙂
    Mette, om ikke andet så ses vi jo til Femina løbet, så må vi se om jeg skal have Anna med, eller om hun vil tage flaske til den tid…

Der er lukket for kommentarer.