Et par dejlige dage med familien

Lørdag kiggede mine forældre op med dåbskjolen. Det var super hyggeligt med et lynvisit og Anna nød at få besøg af sin mormor og morfar – hun forstår rigtig hvordan hun skal charme sig ind. Vi fik også sat flagstangen op. Christian havde støbt fundamentet og min far assisterede med opsætningen. Det klæder vores gamle have rigtig godt med en flagstang, så nu er vi klar til at flage lørdag hvor vi skal have barnedåb.

Søndag var en rigtig afslapningsdag, Christian havde tømmermænd efter herretur og jeg havde heller ikke sovet så godt, hvilket jeg aldrig gør når Christian ikke er hjemme.

Søndag kom Ella og Ole også hjem efter en lang hjemrejse, så vi besluttede os for at vende forbi mandag eftermiddag, så de havde mulighed for at komme lidt til hægterne inden. Det var rigtig dejligt at se dem igen, de havde haft en dejlig tur, men de var godt nok blevet noget ”beskidte” (brune) – er da slet ikke misundelig :o) De havde fine gaver med hjem til os. Så nu er familien samlet inden dåben på lørdag, vi var da lige ved at være nervøse pga. askeskyen.

Sådan ser lillepigen ud når hun charmer sig ind på mormor og morfar... Kan man andet end smelte?

Sådan ser lillepigen ud når hun charmer sig ind på mormor og morfar... Kan man andet end smelte?

2 tanker om “Et par dejlige dage med familien

  1. Som vi glædede os til at se jer igen, og til at slippe forbi asken 😉
    Det var dog utroligt som Anna er blevet stor og dygtigt – vi bliver helt blød i hjertet når hun smiler og griner 🙂

  2. Ja hun er en lille GULDKLUMP.Den lille Anna. Glæder os til på lørdag. Og det gør olde også . Knus

Der er lukket for kommentarer.