Ugen der gik….

Jeg har ikke haft så meget tid til at skrive her på det sidste, hvilket der er flere årsager til:

  • Christian har lejet alle Star Wars filmene, som han mener vi skal se indenfor en uge.
  • Vejret har været fantastisk, så vil hellere være ude når man endelig har tid til det.
  • Har besøgt venner og familie mv.

Derfor får I lige på en gang, et referat af min forgangne uge.

Fredag efter arbejde tog jeg ned til mine forældre, som bor i Sunds. Min søster og hendes kæreste var også på besøg fredag aften, og min mor havde lavet en fantastisk middag, så der manglede ingenting. Vi hyggede os og snakkede og snakkede og snakkede :o) Lørdag morgen skulle jeg mødes med en veninde i Brande, hvor vi shoppede lidt i Bestseller butikken inden vi tog på stamcaféen i Herning. Det var også bare rigtig hyggeligt og det var bestemt ikke noget problem at finde noget at snakke om. – Vi grinede specielt meget over den automatiske telefonsvare hos DSB som kan få et Nej til den 7. maj og så høfligt afslutter samtalen med:” Jeg må desværre afslutte samtalen, da det ikke er lykkedes mig at forstå hvad du siger”. Lørdag aften var jeg til fødselsdag hos en veninde i Sunds, det var rigtig dejligt at se pigerne igen. Desværre var det ikke alle der kunne komme. Der blev rigtig snakket børn og familie (2 ud af 5 har lige født og en er gravid). Vi snakkede og hyggede os og klokken blev ca. 03.00 inden jeg lå i min seng på mit gamle værelse i Sunds. Søndag stod på familie-hygge, god frokost, hårfarvning, afslapning i haven mv. inden jeg hen mod aften igen måtte vende snuden mod Aalborg. Tak for en dejlig weekend alle sammen.

En arbejdsdag og så fri igen, det er da lige til at holde til. Jeg havde taget fri hele Grundlovsdag, det er jo en billig måde at få en hel fridag på :o) Fra morgenen af var jeg ude at løbe en lille tur og ved middagstid tog vi ud til Christians forældre for at fejre farsdag, det var rigtig hyggeligt og der var både sild og snaps på middagsbordet. Om aftenen var jeg på café med en gammel arbejdskollega fra Herning, som kommer fra, og nu også arbejder i Aalborg. Endnu en rigtig hyggelig aften, indtil det begyndte at dryppe ned på mine tær, da jeg stod og børstede tænder…. Så var rørene under vasken gået fra hinanden og der var mildest talt oversvømmelse i skabet under vasken, hvilket er det skab hvor vi har alle vores håndklæder. Surt show. Så vi måtte vride og hænge samtlige håndklæder til tørre kl. 22.30, da det er forbudt at vaske efter 22.00.

Onsdag aften stod den på Star Wars og en træningstur i Skovdalen, hvor jeg, sammen med nogle kollegaer, onsdag den 13. juni skal deltage i Feminas Kvindeløb.