Et værelse til Anna

Så er vi næsten færdige med børneværelset til lille Anna. Der mangler dog stadig et par småting, men de store ting er på plads. Vi har også fået købt en barnevogn, vi valgte at købe en brugt Odder fra 2007. Den er lidt falmet, så jeg skal lige se om jeg kan shine den lidt op.

I går var vi til forældreforberedelse med fokus på amning og i sidste uge var vi til fødselsforberedelse. Det er så underligt at der nu ikke er længe til vi skal være forældre.

annas-vaerelse.jpg

5 tanker om “Et værelse til Anna

  1. Hej Mette og Bro
    Sikken et fin værelse lille Anna får! og nu er der ikke lang tid til inden hun melder sin ankomst 🙂 Glæder jer, de små banditter er altså helt fantastiske !!
    Tanja

  2. Hej Tanja
    Tak for den søde hilsen vi glæder os også helt vildt og nu har jeg kun 3 uger til barsel, det er lidt underligt, men det bliver også dejligt.
    Hils.
    Mange hilsner herfra

  3. Sikke et fint og hyggeligt værelse:-) Og skønt med barsel:-) Jeg håber vi kan finde en dag at mødes måske mellem jul og nytår..? Knus

  4. Hej Mona
    Tak for den søde besked. Ja vi må snart finde en dag. Det bliver nok lidt presset mellem jul og nytår, da vi skal til Sunds, fælde træer og til 30 års fødselsdag. Men både Christian og jeg har ferie fra den 18. dec. så måske weekenden inden jul?
    Knus

  5. Hej Mette.

    Det vil passe dårligt med den weekend for vores vedkommende. For det første ved vi i det hele taget ikke om Peter er kommet hjem fra København, for det andet har Ellens fætter fødselsdag d. 19. december hvor vi skal til fødselsdag. D. 20. holder vi et jule hygge arrangement sammen med 2 af mine veninder plus familier. Men efter d. 27. burde vi have tid, men hvis I er i Sunds kan jeg godt se problematikken. Men jeg vil jo gerne snart se din mave:-)
    Knus

Der er lukket for kommentarer.