It is the best day of my life….

Det har været den mest fantastiske lørdag jeg nogensinde har oplevet. Og Christian og jeg kan nu kalde os mand og kone :o)

Forberedelserne har været mange, ugen op til brylluppet har været en smule hektisk men uden stress. Men mine forældre og Christians forældre må have haft travlt, for de havde masser af små overraskelser i ærmet, som alle gjorde dagen endnu mere perfekt.

Også vejrguderne var med os. Vi skulle have taget billeder om formiddagen, for det ikke blev for presset om eftermiddagen. Og vejret var helt perfekt, faktisk ventede vi indimellem på at der skulle komme en lille sky, så lyset ikke blev for kraftigt.

bryllup1.jpg

Vi blev gift den 5. september 2009 kl. 14.00 i Sønder Tranders kirke og vielsen i kirken var en rigtig god oplevelse. Præsten holdt en meget fin personlig tale, vi fik lov til at få spillet vores nummer ”Come what may” og Lene og Esben overraskede med at havde bestilt en til at komme og synge og spille ”you raise me up”. Kirken var fyldt og det var en dejlig oplevelse at se venner og familie samlet.

bryllup3.jpg

Om eftermiddagen var der reception i haven. Ella og Ole havde bidraget med bryllupskagen, en flot 5 etagers en af slagsen. Mor havde bagt kransekage og frugttærter, så der var masser af kage. Det var rigtig hyggeligt at have alle med hjemme og fejre dagen og hygge lidt inden vi om aftenen spiste middag på Scheelsminde med den nærmeste familie. Også det var helt perfekt, meget intimt og tid til tårer, eftertænksomhed og søde ord.

bryllup2.jpg

Det var den mest fantastiske dag i hele mit liv.

En tanke om “It is the best day of my life….

  1. Hej Mette og Christian.
    Ja det var en fantastisk dag.En dag, hvor man er utrolig oppe at køre rent følelesesmæssig. Det var så fint, og vi var så stolte som forældre, at se jer stå der og sige ja til hinanden. Lykkelige, forelskede og du med en lille topmave. Det kunne ikke gøres bedre. Men samtidig med lidt vemod. Ens lille pige står nu brud,og du skal selv være mor. Barndommen er forbi. Et kapitel er slut, og et nyt begynder. Fantastisk. Så er vi ikke længere kun forældre, men også snart mormor og morfar.Det er stort.

Der er lukket for kommentarer.