1. dag i Italien

Christian og Anna tog til lægen og Aksel og jeg tog en times tid ved poolen. Hvor Aksel fik lov til at teste badefaciliteterne af. Christian og Anna blev sendt videre fra lægen til skadestuen, men ringede kort tid efter, da de ikke kunne finde en parkeringsplads grundet søndat og stranddag for de lokale. Så de kom hjem for at hente Aksel og jeg og så kørte vi med derind, så vi kunne læsse dem af og vente i nærheden til de var færdige. Det varede dog ikke længe inden de var ude igen, der kunne ikke gøres noget ved såret, da der var dannet sårskorpe, vi fik dog formaninger om at Anna ikke måtte få hovedet under vand. Vi fik handlet lidt ind og tog tilbage til campingpladsen.

Efter siesta ville vi en tur til poolen. Anna, Aksel og Christian gik i forvejen. Aksel på løbecykel og Anna på løbehjul. Uden Christian ser det cykler Aksel en anden vej og da vi kommer op til poolen kan vi ikke finde Aksel. Tilbage til campingvognen, der står løbecyklen, vi møder Peter og Sidse, de siger de har set Aksel og at han skulle på toilettet. Tilbage til poolen, der står hans sandaler. Vi leder og leder, og der begynder at være lidt panik på. Sidse og Peter hjælper også til. Vi løber rundt på campingpladsen, der når at flyve mange tanker gennem ens hoved. Aksel bliver efterlyst over højtalerne, men uden held. Anna er hos Sidse ved poolen, mens vi andre leder andre steder, pludselig ser Sidse aksel gå over ved  nogle buske ved poolen. Han har slet ikke opfattet at han var væk, kun lidt til sidst, men fortæller istedet stolt om hvordan han selv har badet rundt (uden luffer), været på toilet mv. Og vi kan jo næsten ikke få os til at skælde ham ud. Total nybegyndere i campinglivet er vi, men måske har vi allerede i løbet af den første dag prøvet mere end andre prøver på flere camping ferier. Resten af dagen forløber stille og roligt, dagens eftersøgning af Aksel resulterede også i at vi kom til at snakke med vores naboer på campingpladsen.

Om aftenen gik vi en tur ned til stranden, hvor der også var en fin legeplads. Men der var desværre så mange myg at det var vanskeligt at holde ud.