Sæt tiden på pause….

Af og til ville det være rart at kunne sætte tiden på pause. Specielt når man ikke rigtig føler sig klar til det der venter forude. På den anden side er det meget betrykkende at tiden bare går, uden vi kan gøre noget ved det, for så er det der venter forude snart overstået.

Jeg skal til skriftlig eksamen mandag, er ikke klar og tvivler på jeg opnår følelsen af at være det. Men mandag kl 13.00 er det overstået om jeg vil det eller ej. Næste deadline er den 25. maj, hvor jeg skal forsvare min hovedopgave. Derudover skal jeg fremlægge opgavens hovedpunkter for ledelsen på Epoka den 12. maj og for alle sælgerne den 19. maj.

Jeg har brug for mere tid tak….

3 tanker om “Sæt tiden på pause….

  1. Lille skat , det er en stor mundfuld, og alt kan synes uoverskueligt. Vi ved du kræver så meget af dig selv, at meget mindre kan gøre det. Du behøver ikke at være den bedste. Du gør hvad du kan, og vi er overbeviste om at det er mere end nok. Vi tror på dig. gør det også selv.
    Og ved du hvad lille skat, skulle det af en eller anden grund glippe, (som det selvfølgelig ikke gør,) Så består verden stadig.Tænk lidt positivt, og så gå op og skyd det sidste af, og så kom til at nyde sommeren,jeres hus,Christian, familien, og selve det at leve og være til. Der er så meget at glæde sig over. Stort knus far og mor.

  2. Poj poj senere idag. Det gaar selvfoelgelig godt, bevar blot hovedet koldt og hjertet varmt.

  3. Tak for det begge. Jeps det går nok alt sammen, nu er det til at se en ende på det skoleræs :o)

Der er lukket for kommentarer.