Mallorca

Nu er vi kommet så meget på den anden side af hjemturen … og vi vil altså mindes de gode timer vi havde på Mallorca og ikke den sure hjemtur. Derfor har jeg heller ikke taget billeder i lufthavnen på vej hjem. Kun et og det var inden vi viste hvad der ventede.

Nå men … vi havde altså en god tur. Hotellet var rigtig fint og maden var lækker. Vi havde bestilt all inklusive, så der manglede ikke noget. Hotellet havde en dejlig størrelse ikke for stort og vi boede nederst med en dejlig ugeneret terrasse, så der var også mulighed for lidt privatliv. 

Børnene var ikke så meget for stranden, det var ellers den skønneste strand med dejligt sand og lavt vand. Men de ville hellere dykke og springe i vandet i poolen, så der tilbragte vi det meste af vores ferie 🙂

Mallorca_1

Anna fik sig også en svensk veninde på Mallorca. Det var sjovt at se dem sammen, for selvom d e ikke forstod hinanden legede de godt sammen. Vi hyggede os hele ugen, ren afslapning. Fra lørdag til tirsdag var vejret helt perfekt, dejlig varmt og solskin. Fra onsdag var det mere ustadigt og fredag brød uvejret løs.
Mallorca2
Anna lærte at dykke uden luffer, springe hovedspring og lave bomber 😉 Aksel lærte at lave “alene tricks”, som han kaldte det. Man springer på menene ned i vandet, kommer dybt ned og op igen 🙂 Desværre fik han dog lidt vand på øret midt på ugen, så vi var lidt nervøse for flyveturen.
Mallorca3

En tanke om “Mallorca

  1. Skønne og dejlige feriebilleder rart at se tilbage på .og skal helst være alle disse skønne minder og oplevelser der skal overskygge den møj hjemtur. Knus mormor og morfar❤️❤️

Der er lukket for kommentarer.