Tilbage fra Kina

Det har været en helt igennem fantastisk tur. Alt gik efter planen og der var højt humør over hele linjen. Turen har sat sine spor, der er masser af indtryk der skal bearbejdes og søvntimer der skal indhentes. Vi havde et hårdt program, men man sover jo ikke tiden væk når man kun har tre en halv dag til at se Beijing og opleve OL. Vi fik fornøjelsen af at se guld fireren få guld, det var en kæmpe oplevelse, som går over i historien som en af de bedste oplevelser i mit liv. Vi har oplevet den kinesiske kultur og festet med vores kinesiske kollegaer, som bestemt ikke er kedelige. Og vi fik lært at skåle på kinesisk, når kineserne skåler siger de ”ganbei”, der betyder tørt glas, dvs. bunden i vejret. Og allerede efter en time var folk godt fulde. Under vores Get together party, ville jeg rose en af vores kinesiske kollegaer, som hjalp os med at finde til ”fuglereden” dagen forinden. Jeg sagde: You did a very good job yesterday, hvortil han svarede: thank you – you are beautiful. Jeg blev helt mundlam, og mine kollegaer fra Epoka Danmark var flade af grin. Jeg måtte dog senere erfare at det er ganske almindeligt for kineserne at give komplimenter, det kunne vi godt lære lidt af her i Danmark. Kineserne er generelt meget hjælpsomme, men de forstår ikke ret meget engelsk. De kan kun det de har øvet sig på, så spørger man om noget siger de bare ”yes” og smiler, men forvent ikke de har forstået hvad man siger. Kineserne jobfunktioner kom også meget bag på os, der var eks. ansat en person til at trykke på knappen til elevatoren, flere personer til at tømme pakker på Mc. Donalds osv.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse at besøge Kina, en oplevelse jeg er glad for at jeg har fået lov til at dele med en masse gode kollegaer. Jeg håber ikke det er sidste gang vi skal på Epoka-tur.

kina.jpg

3 tanker om “Tilbage fra Kina

  1. Hej Mette
    Hvor ser det fantastisk ud.. 🙂 lyder som om du har haft en super god tur! Vi passede godt på din bedre halvdel i sommerhus 🙂

    Rigtig god weekend.
    Knus Tanja

  2. Ejjjjjjjjjj det lyder virkelig til, I har haft en fantastisk tur!! Hvor er jeg misundelig! 🙂

Der er lukket for kommentarer.