Badeværelse projekt

Vi er gået i gang med et mindre projekt. Eller rettere, det var egentlig ikke planen at det skulle være nu. Men toilettet i kælderen gik i stykker og der kunne ikke betale sig at reparere det. Projekt nyt toilet griber om sig… Vi kan lige male væge, loft, radiator og vindue. Hvad med at lægge nye fliser? Martin vil heldigvis godt hjælpe med at lægge fliser. Han siger vi bare skal lægge dem ovenpå de andre. Det skal nok blive rigtig fint.

På torsdag smutter jeg til OL i Kina med arbejdet. Glæder mig, men der bliver nok at se til indtil da, for jeg er koordinator/ turarrangør. Vi er ikke mindre end 40 personer der skal af sted. Det kan ikke blive andet end sjovt.

4 tanker om “Badeværelse projekt

  1. Heysan.

    Go tur til China:-) det bliver da super super spændende!! Hmm, se på søde håndboldspillere:-)

  2. Jeg kender godt det der med, at en lille ting griber om sig og bliver til et omfattende projekt. Men kan du nu have en rigtig god tur i morgen, pas på dig selv og nyd det, og det kunne være sjovt at se et autentiskt indlæg på kinesisk her på bloggen.

  3. Hejsa

    Tak for de søde hilsner. Jeg glæder mig meget. Der bliver nok desværre ikke tid til live updates, så I må vente med historierne til jeg kommer hjem :o)

Der er lukket for kommentarer.