Så kravler Aksel – fuld fart frem..

Jeg har været alt for dårlig til at skrive herinde. Men tiden flyver bare af sted.

Aksel har nu 6 tænder, to i undermunden og næsten 4 i overmunden. Han kan vinke og vise hvor stor han er. Sige bøh, Anna og ja ja.

Aksel har endelig lært at kravle, det har været meget længe undervejs. Lige inden han blev 11 måneder tog han de første ”kravle-skridt” og de sidste par dage har han kravlet fuld fart fremad, til stor irritation for Anna.

Hans motoriske udvikling giver vi også skylden for at han sover helt elendig. Vi er oppe ved ham ca. hver time for tiden. Så sidder han op, så har han vendt sig i sengen. Samtidig med det, er han angst for separation hvilket også medfører utryghed.

Vi skulle have startet med indkøring i dagpleje i går. Men Aksels dagpleje mor er desværre blevet syg. Vi krydser fingrer for hun snart er rask, så vi kan nå lidt indkøring inden påsken, hvor dagplejerne jo også har fri de 3 dage inden.

Her sidst i februar havde jeg en uges ferie og en af dagene blev tilbragt sammen med Louise og Liva. Det var glædeligt gensyn ikke mindst for de to små. Som Anna siger: Aksel havde besøg af sin veninde, jeg tror måske man kan tale om ”baby love”. Først var Aksel den nærgående, men efter at Liva først havde fået smag på kysseriet, var hun ikke til at stoppe. Ihh hvor var det hyggeligt.

Anna stortrives i børnehaven. I dag ville hun slet ikke med hjem. Hun har lige haft den vildeste gang øjenbetændelse.  Hun var fuld af gult pus og hendes øjne hævede helt vildt op. Så vi har dryppet øjne den sidste uges tid. Nu er det heldigvis ovre, for det var da rent overgreb. Men øjnene skulle jo dryppes.

En tanke om “Så kravler Aksel – fuld fart frem..

  1. Oh ja, Aksel er en mesterkravler. Frygtløst kravlede han elegant rundt mellem benene på gæsterne til ellas fødselsdagsfest. Han kiggede lidt op en gang imellem og kravlede så målrettet videre. 🙂

Der er lukket for kommentarer.