Juleaften

En dejlig juleaften, uden stress og jag, da alle gav et nap med og hver især medbragte lidt mad.

Vi startede tidligt kl. 16. med at se Disneys juleshow. Kl. ca. 17.30 gik vi til bords og satte tænderne i den dejlige julemad. Da alle var godt mætte fik børnene nogle pakker og julemanden kom på besøg. Anna er lidt for skarp – hun udbrød med det samme: ” Det er morfar der har klædt sig ud som julemand” – og så er det altså svært at holde masken. Den eneste de ikke kunne gennemskue det var Sallie, hende blev vi nødt til at lukke ud i gangen, da hun bestemt ikke synes at julemanden var velkommen. Aksel drengen fik alle sine gaver som bragte stor glæde og mens de andre fandt risalamanden frem og ”aldersfordelte” mandlerne, puttede jeg Aksel. Han havde en dejlig “første jul” uden at blive overtræt og sov sødt og godt det fra ca. 19.30.

Vi spiste risalamande og bagefter skulle der danses om juletræet. Anna valgte to sange: ”Nu er det jul igen” og ”I en kælder sort som kuld” og som afslutning sang vi ”højt fra træets grønne top”. Anna sang glad og lystigt med på sangene. Anna startede med at få et par gaver, men den første pakke, en synthesizer med mikrofon, bragte så meget glæde at hun knapt havde tid til at pakke andre pakker op. Så vi begyndte at fordele pakkerne blandt de voksne. Ved 22 tiden var vi færdige med at åbne gaver og det var tid for lille Anna at komme i seng. Hun havde holdt godt ud.

Aksel er begyndt at møve sig fremad nu, til stor frustration for Anna, for nu kan han komme over til hende og få fat i de ting hun leger med. Han er altså også en lille vildbasse 🙂

En tanke om “Juleaften

Der er lukket for kommentarer.