En lille update

Jeg får ikke skrevet så meget for tiden. Der har været meget at se til og Aksel har ikke sovet så godt om natten. Derudover har vi haft travlt med at indhente tilbud på tag. Vi har nu endelig besluttet os for en leverandør, og glæder os bare til at komme i gang med projektet. Vi har møde med leverandøren på torsdag, så det bliver spændende hvornår han mener vi kan komme i gang.

Aksel vokser og trives. Han triller fra mave til ryg og har meget travlt med at ”gumle” på sine fødder. Vi træner stadig flaske, det går ikke optimalt og grød er åbenbart heller ikke lige ham. Dvs. han er vældig interesseret i det, men kan ikke finde ud af at synke det. Håber snart han finder ud af at spise noget andet end brystmælk, for han er en meget sulten dreng – og det er hårdt at skulle op så mange gange om natten.

Anna stortrives efter at hendes dagplejemor er kommet retur. Hun er også ved at vænne sig til at være storesøster, men jeg tror hun glæder sig til Aksel bliver lidt større, så han kan være mere med. Vi afventer stadig om der bliver en børnehaveplads tættere på vores bopæl end den vi er blevet tilbudt. Det vil være så hårdt hvis vi bliver nødt til at flytte hende efter hun er startet. Hun spiser også bedre end hun har gjort længe. Inden sommerferien vejede hun kun 10 kg, hvilket var i forbindelse med de mange skift mv. nu er hun oppe på 11,7 kg. Det er så dejligt – det hele er altså bare meget nemmere når de små trives, så skidt med man ikke selv får meget søvn 🙂