Tillykke med fødselsdagen til mor, far og søster

Hele min familie har fødselsdag i september. Min søster den 3., min mor den 14. og min far den 17. og i år bliver min far 60 år. Så i søndags var vi til stor fødselsdag i det midtjyske. En dejlig dag hvor vejret var rigtig fint. Anna hyggede sig rigtig, hun sprang helt over middagsluren. På vej hjem faldt hun i søvn med det samme, men da vi gjorde stop i Sunds for at hente Sallie, vågnede hun – og så holdt hun sig ellers vågen hele turen til Aalborg 🙂 Så det kan da nok være vi fik en træt lille pige hjem fra dagplejen i går.

Min søster og jeg havde forberedt et billede show til min far, med billeder fra vores barndom og voksenliv. Desværre var der ovenlysvinduer i lokalet som ikke kunne mørklægges, hvilket gjorde at vores underholdning ikke blev helt som planlagt 🙁 Øv bøv – billedshowet nydes i stuen i sunds med en kop kaffe i stedet.

Aksel har været noget snottet her på det sidste og sovet meget dårligt. De to sidste nætter har han faktisk sovet hos mig fordi han vågner konstant. Oven i det blev han i går vaccineret, så natten i nat har igen været hård at komme igennem. Bette pus, håber snart han begynder at sove lidt bedre, trænger seriøst snart til lidt mere end 2 timers søvn ad gangen. Men det er jo ikke let når lillemanden er sulten og kun vil have bryst. Krydser fingre for det bare er en kort periode vi skal igennem….

En tanke om “Tillykke med fødselsdagen til mor, far og søster

  1. hejsa . tusind tak .Ja vi har knap fået armene ned. Tænk at være så heldig med sådan et vejr. Og dejligt at se folk gå og hygge sig. Og ikke mindst de små lege. Det var lige som vi ønskede os. Ja og vi vil nyde at se de skønne og sjove billeder. Det var synd det ikke lykkedes for jer at vise det, men det teknik og sol igennem ruderne kan godt drille. Men det er tanken. og vi er meget taknemmelig for det. mange knus til jer alle sammen.

Der er lukket for kommentarer.