Givskud Zoo

I fredags var vi en tur i Givskud Zoo – eller Sebastians zoologisk have som Anna kalder det 🙂 Vi var afsted med min gode veninde Line og hendes skønne familie. Grunden til at Anna kalder det Sebastians zoologisk have er at Lines ældste dreng hedder Sebastian. Vi havde en rigtig dejlig dag og vejret var helt perfekt.

Vi besluttede os for at spise derude og da vi sidder og spiser siger Anna: “uhh det blæser – mor du må hellere tage en trøje på så du ikke fryser”. Der var det svært at holde masken.

Hun er så sjov for tiden, men tester os også. Hun skal lige finde ud af hvor grænsen går, specielt når det gælder ord hun ved vi ikke vil have hun siger. Ofte prøver hun når vi spiser med: “det smager ulækkert” eller “det smager kedeligt”. Hun ved godt vi ikke vil have det, men det skal lige testes.

Aksel er ikke længere så ked af det, han sover godt om natten, men tager stadig ikke lange lurer om dagen. Jeg har accepteret det, måske har han bare ikke så stort et søvnbehov som Anna havde. Han er blevet god til at gribe om ting og putter alt det han får fat i i munden. Desværre har han glemt hvordan han tager flaske, så vi må i træning igen, som vi var det med Anna. Håber bare han lærer det noget før (Anna var 10 mdr.), for jeg er ved at trænge til at komme lidt ud.