Sommerhus tur Kruså

Den 16. juli kørte vi mod Kruså, for at besøge mine forældre som havde lejet et sommerhus der. En lang biltur for de tre på bagsædet (Anna, Aksel og Sallie), men turen gik over alt forventning. Anna så tegnefilm hele vejen og Aksel og Sallie sov.

Vi ankom ved middagstid, og hyggede os ellers bare i sommerhuset hele dagen. Anna, Christian og “morfar” var lige en tur på legeplads om eftermiddagen og ved 21 tiden kørte Christian og jeg lige en tur over grænsen for at proviantere.

Tirsdag var Anna, Christian og jeg ude at cykle en tur. “Mormor” og “morfar” så efter Aksel i mens. Vi gik en tur ved fjorden og samlede muslingeskaller mv. Efter Annas middagslur kørte vi en smuttur til Gråsten for at se Gråsten Slot, men vi kunne ikke komme ind, da der var “kongeligt besøg”. Så vi kørte videre for at spise en stor is et dejligt sted med udsigt over fjorden, hvorefter vi kørte hjem til sommerhuset og grillede tyske frankfurtere mv.

Onsdag vendte vi igen snuden mod Aalborg, og turen hjem gik næsten lige så fint som turen derned. Så med lidt timing og en god tegnefilm, kan en længere køretur godt klares 🙂

Det var også i Kruså at min mor fandt ud af at Aksel er yderst kilden, og at han griner højlydt når han bliver kildet med sin egen fod.