Skagen tur retur

Vi har haft den dejligste sommerhus tur til Skagen. Igen i år var vi heldige at få et sommerhus gennem Aalborg kommune, og igen i år var vi heldige med vejret. Vi har lært at man aldrig skal stole på DMI og bare tage dagene som de kommer. Vejrudsigten viste nemlig regn stort set alle dage da vi tog afsted. Men det blev kun til første og sidste dag med regn 🙂

Vi ankom lørdag hvor vi fik pakket ud og handlet ind. Søndag tog vi en tur på Nordsø Museet eller Fiske Zoologiskhave som Anna kaldte det. En rigtig hyggelig tur. Mandag kom Ella og Ole på besøg, vi grillede og gik en tur til vandet. Mandag blev Sallie også 3 år og hun blev forkælet med svinemørbrad :-). Tirsdag var vi i Farm Fun, et alletiders sted som varmt kan anbefales til børnefamilier. Onsdag stod den på en tur på Grenen. Anna synes dog ikke det var så spændende. Torsdag kom mine forældre, vi gik en tur ved havnen og grillede. Til solnedgangstid fik Christian og jeg lov til at nyde tosomheden og solnedgangen over Gammel Skagen.

Fredag regnede det og vi besluttede os for at pakke sammen og gøre rent, så vi ikke skulle stresse med det lørdag morgen, hvor vi skulle være ude senest kl. 11.00. Noget af et koordineringsarbejde med to små børn.

En helt fantastisk ferie i det lille gule hus i Gammel Skagen. Vi nød børnene og ingen dårlig samvittighed over have eller rengøring. Så dejlig en uge!