Goddag forår.

Goddag forår og goddag høfeber. Sikke et vejr det har været her de sidste dage, det har været skønt. Men desværre betyder forår også et højt antal birkepollen, hvilket har betydet at min høfeber for alvor er brudt ud. Kan heller ikke helt finde ud af om den overvældende træthed skyldes høfeber eller det at Aksel har vågenperiode fra 5-5.30 og frem.. Desværre har Aksel heller ikke meget lyst til at sove senere på formiddagen. Han sover lidt on and off, spiser, gylper og prutter og har mavekneb 🙁 Så det kan være lidt hårdt, her de sidste par dage. Men når klokken så bliver 13-14, så tager han som regel en god lur i barnevognen.

Anna har nydt disse dage hvor det har været godt vejr. Hun er en rigtig udepige og elsker at lege i haven. Hvor hun som hun siger: Arbejder i jord, eller maler legehuset med mujer (mudder), plukker blomster, samler sten osv. Det er super hyggeligt at se hvordan fantasien rigtig får frit løb.

I weekenden var vi til konfirmation hos Mathilde i Sæby. Jeg havde frygtet lidt hvordan det skulle gå med 2 små børn. En med krudt i røven og en helt ny. Men det gik over alt forventning til konfirmationen, Anna hyggede sig og Aksel var glad og tilpas. Desværre var den efterfølgende nat ekstrem hård og Christian måtte sove noget af natten hos Anna fordi hun vågnede og var utryg. Vi døjer stadig  lidt med putningen, og Anna har nogle perioder hvor hun virkelig er frustreret. Men det er jo forståeligt nok at hun reagerer selvom det er hårdt, der er sket meget for hende her på det sidste. 

2 tanker om “Goddag forår.

  1. Skønne billeder.Konfirmationen klarede de til ug. Og herligt at se hvordan de små også hyggede sig.Det sidder man og fryder sig over.
    En virkelig god dag,

Der er lukket for kommentarer.