4500 gram

Det går godt. Lillemanden trives og Anna er så småt ved at vende sig til at være storesøster. Vi havde besøg af sundhedsplejesken i tirsdags hvor Aksel blev vejet og målt 4500 g og 55 cm. Han tager godt fra vores store lille dreng. Aksels appetit har også gjort at jeg kan hoppe i mange af mine almindelige bukser, det er dejligt igen at have lidt flere valgmuligheder. Mangler dog stadig 3 kg for at være tilbage på vægten før graviditeten, men der er jo også kun gået 3 uger og jeg spiser stadig rå mængder af usunde ting, så mon ikke jeg når målet på et tidspunkt.

Anna har haft en periode hvor hun har været meget svær at putte og i dagplejen har hun flere gange sagt at hun gerne vil hjem til mor og far. Heldigvis går det bedre nu. Hun har haft en dejlig dag i dagplejen i dag og putningen går også bedre. Hun er sød og rar ved Aksel og vil gerne hjælpe med at holde ham og give ham sutten.

Anna siger så mange sjove ting for tiden. I går pegede hun på min ring og sagde: “Det er fordi du er giftig med far” – Christian siger: ” Vil du også gerne giftes?” Hvortil Anna svarer:” Ja med Sallie – min bedste ven.”