Så er ferien startet igen

Og den har været lidt hektisk indtil videre. Lørdag formiddag var Mette fra Epoka forbi for at plukke bær og efterfølgende tog Christian, Anna og jeg i Silvan for at købe tag til legehuset, men først var vi lige en tur på lossepladsen. Anna har i lang tid plaget om at få lov til at komme ind i legehuset, hvilket vi har sagt nej til da taget indeholder asbest. Da vi sad og spiste frokost bibede der en sms ind fra mine forældre, som spurgte om vi gav kaffe. Og selvfølgelig gjorde vi det. Min far hjalp med at lægge tag på legehuset og reparerede tagrenden og vi fik gjort legehuset fint og rent. Min mor og Anna kørte til købmanden for at hente ingredienserne til en salat, og vi tændte op i grillen til aften. Alt i alt en rigtig hyggelig og produktiv dag.

I søndags havde vi bestemt os for at tage en tur til Hjortdal Dyrefarm. Vi kom lidt sent af sted og i bilen på vej derop kastede Anna op tre gange – stakkels lille pus. Hun virkede umiddelbart ikke sløj og der var 15 km til mål og 45 km hjem. Så vi besluttede os for at gennemføre turen. Heldigvis havde vi taget rigeligt med skiftetøj med, og så var der nogle utrolig flinke mennesker på et kursuscenter i nærheden, der tilbød os rene håndklæder og et puslerum, så Anna kunne blive vasket og få rent tøj på. Det gik fint på Hjortdal Dyrefarm, Anna var dog lidt mærket af situationen og kunne ikke rigtig håndtere enkelte af dyrene. Det hjalp heller ikke at hun blev nappet i fingeren af en hest, da hun ville give den en gulerod og Christian og jeg ikke var opmærksomme. Men trods det var det alligevel hestene hun fandt mest interessante. Turen hjem gik godt, Anna sov hele vejen, men 20 km fra Aalborg stod himmel og hav i et og det var meget vanskeligt at orientere sig. Underligt når vi 20 min forinden havde gået i 30 graders varme og forsøgt at finde skygge.

I dag var vi en tur inde i Aalborg. Vi havde en dejlig tur, tog bussen ind til byen og gik hjem. Anna er meget fascineret af busser, trailere, traktorer/ gummiged osv. for tiden, så det var en ren fest for hende. Jeg fik brugt lidt for mange penge derinde, men fik til gengæld den fedeste læderjakke og et var fine sko. På vejen hjem faldt Anna i søvn, vores store pige fylder nu næsten hele klapvognen når hun ligger ned. Desværre vågnede hun da vi nåede matriklen, hvilket har bevirket at hun har været noget pylret her i eftermiddag. Ved 16 tiden tog vi ud for at se Ole og Ellas nye hus, det er rigtig fint og ligger i dejlige naturomgivelser og med mange fine store huse og biler i kvarteret. Desværre er der lige lovlig langt derud til en cykeltur, men mon ikke det går alligevel. Vi glæder os på deres vegne.

En tanke om “Så er ferien startet igen

  1. Hejsa. Herlige billeder. Fra sommeren med få solskinstimer, Men dem der var nød vi i fulde drag. Og kan man andet med sådan en lille solstråle.
    Knuser fra mormor og morfar

Der er lukket for kommentarer.