Elsker helligdagene

Det er skønt med denne juni, der er så mange helligdage. Det resulterer i nogle lange weekender, hvor der rigtig er tid til at være familie. Og Anna – hun elsker det, ligeså meget som vi gør. Hun klæder sig ud, nedenfor i regntøj og gummistøvler i 25 graders varme, leger med Sallie, får nysser af Sallie, synger, dansker, roder, leger osv. Det er ingen sag at være 17 måneder 🙂

Hun er begyndt at snakke rigtig meget, og svarer på det vi spørge hende om. Her sidste weekend gav jeg Anna tøj på inden jeg selv havde fået tøj på. Det resulterede i at Anna efterfølgende, med ordene: mor… kom… tøj…gav mig en jakke fra mit tøjskab. Hun er da sjov. Hun sørger også godt for Sallie, her forleden dag kiggede hun ned i Sallies madskål med ordene: tom… mer… hvorefter hun selv gik hen og fandt mere hundefodder.

I går var jeg ude og løbe Femina kvindeløb. Vi var 14 fra Arbejdet afsted. Det var rigtig hyggeligt, men ruten er lige så hård som den plejer, phu og så var det så varmt i går. Min tid blev på 27.57, det var jeg ok tilfreds med. På mandag fåe vi vores nye bil, det bliver så skønt. Det betyder at i morgen faktisk er sidste dag jeg køre op til Epoka i Skodaen, det er da lidt underligt.