Fødselsdag og gæstehus

I onsdags havde Christian fødselsdag, 32 år ung 🙂 Han blev fejret med fødselsdagssang og sushi til aften. Sushi den 19. januar leder tankerne tilbage på sidste år hvor vi var helt grønne i forældrerollen og sad med en lille bitte Anna på armen.

Nu er der ved at være styr på rutinerne og Anna er ikke så lille mere. Hun er blevet en rigtig dagpleje pige, men sidste uge var hendes dagplejemor syg. Så Ella tog over fra mandag til onsdag, hvorefter Anna kom i gæstehus torsdag og fredag. Og om ikke lille pigen bare tog det i stiv arm… det tror jeg nok. Vi var så stolte.

I weekenden har vi været på biblioteket med Anna og fået ryddet lidt op herhjemme, hvilket resulterede i en tur på lossepladsen. I dag var Annas dagplejemor klar i gen, og de startede ugen med en tur i legestue og Anna elskede det. Kravlede i tunneller, legede, spiste godt og sov kun en lur. Jo – man er ved at være en stor pige.

En tanke om “Fødselsdag og gæstehus

  1. Ej, hvor er det godt at hører.Det kører bare for hende.Og hvor er det godt at I har farmor til at tage over, når det kniber. Ja lille Anna er ved at være en stor pige.Knus fra mormor

Der er lukket for kommentarer.