Venskaber går på hæld og nye opstår…

Måske må jeg bare lære at acceptere at jeg ikke kan holde kontakten med alle efter at jeg er flyttet til Aalborg. Det er vanskeligt at få det hele til at hænge sammen med familie, arbejde veninder mv. Engang var vi en stor flok piger fra folkeskolen der sås ofte, men jeg må nok indse at jeg langsomt er gledet fra det slæng, selvom det piner mit hjerte. Men tiden er bare utilstrækkelig.

Nye venskaber opstår og nære veninder og familien prioriteres i den sparsomme tid i det midtjyske. Faktisk er der end ikke meget tid til de nære veninder, når jeg er i det midtjyske. Weekenderne bliver hurtigt fyldt op og nu har vi også lille Anna at tage hensyn til. Men jeg ved at venskabet til de tøser trods alt vil bestå, selvom vi kun sjældent ses, for når vi ses flyder snakken som i gamle dage– og det sætter jeg så meget pris på.

Tak til alle de søde piger i Aalborg, som har gjort at jeg nu føler at Aalborg er min ”voksen hjemby”.ven

3 tanker om “Venskaber går på hæld og nye opstår…

  1. hvad er mon det for en klump uld , der ligger på denne smukke blomstermark. Det skulle vel aldrig være Salli. Knus og håber I hygger jer.

  2. Hej søde

    Jeg håber, at vi vil blive ved med at ses selvom det nu er sjældent. Du er trods alt en af de bedste veninder jeg har fået efter jeg er gået ud af gymnasiet for… lad os se… 11 år siden!

    Tiden i Herning da vi begge boede der var super sjov, og vi fik lavet en masse fis og ballade. 🙂
    Men tiderne har ændret sig, ja. Og vi er super glade for Silkeborg.

    Og nu er det sommer og jeg håber virkelig, at I stadig er hjemme i uge 29?? Så kigger vi lige ind forbi. Svar gerne i en sms, for jeg kommer nok ikke på internettet i de næste uger. Fra i dag har jeg nemlig ferie!

    Håber vi ses!

    Knus og tanker fra Rikke

  3. Hej Rikke

    Tak for den søde besked, jeg kan kun sige i lige måde 🙂 Vi er hjemme i uge 29 og det vil glæde os at se jer. Sender lige en sms.

    Knus Mette

Der er lukket for kommentarer.