En misforståelse medførte impuls besøg fra Midtjylland

Christian havde informeret mig om at han skulle ind til byen og se fodbold i dag, men jeg havde bare ikke forstået at det skulle være en heldags forestilling. Så da jeg fik at vide at drengene skule se alle 3 VM kampe på bar i dag, synes jeg lige det var lidt træls. Jeg ringede til mine forældre for at høre om de havde noget for i dag, det havde de ikke og de ville gerne køre den lange vej for at underholde mig, og så kunne min far jo også lige komme i Bil Tema. Så resultatet blev at alle var glade trods misforståelsen og Christian fik sine 10 timer på bar.

Glemte lige at skrive at vi det sidste døgn har haft en ”håndstripper” på besøg. Det er ikke så frækt som det lyder. Det er en maskine der skal hjælpe os med at tage lim af gulvet i væksthuset ;o) – Men sjovt navn ikke?

En tanke om “En misforståelse medførte impuls besøg fra Midtjylland

  1. hejsa og mange tak for sidst. Det var godt at se jer igen. og hver gang kan vi se , der sker noget med lille Anna.det var så hyggeligt. Men jeg skal da lige love for at du er kommet i gang med den symaskine.Så nåede du jo nemt det, inden ferien. Godt gået. Knus

Der er lukket for kommentarer.