1, 2, 3 og dykke

Sidste fredag fik vi taget billeder i svømmehallen. Nedenfor kan I se resultatet. Det er så sjovt at de små har åbne øjne under vand og bruger tungen som prop. Jeg havde regnet med, at Anna ville have tungen ude på billedet, for det er svær at fange hende ude. Men de andre babyer havde også tungen ude, så det er nok deres måde at sørge for de ikke sluger vand. Anna er blevet så glad for at være til babysvømning, i starten var hun ikke helt tryg ved det, men nu nyder hun det, når bare hun er mæt og udhvilet.

Weekenden står på rengøring og familiehygge og så har vi bestilt nyt gulv til væksthuset. De kommer og måler op på mandag, det bliver skønt at få et praktisk gulv, som det nuværende bestemt ikke er.

anna_dyk_1
anna_dyk_2

4 tanker om “1, 2, 3 og dykke

  1. Fantastiske billeder, Mette – hvor er hun dygtig 🙂
    Må jeg låne det nederste til min blog?

  2. Ja de er sjove, det var også et underligt kamera fotografen brugte. Jeg er ikke så tosset med hvis det kan findes via google – så vil helst det bliver her hvor læserantallet er begrænset. Håber det er ok.

  3. Hejsa .hvor er det fine billeder. Det er da skægt at se hende sådan under vand. Hun ser også ud til at nyde det. Ja som en fisk i vandet. Knus

Der er lukket for kommentarer.