Dejlig fødselsdag

Familien var samlet i søndags til fødselsdag. Vi fejrede både min og Christians fødselsdag, da vi har fødselsdag med kun en måneds mellemrum. Det var en super hyggelig dag med rigtig mange gode gaver. Der var både gaver til forkælelse og noget der kan bruges når Anna kommer til verdenen. Det var rigtig hyggeligt at have familien samlet igen, til brylluppet manglede vi jo min mormor pga. en brækket hofte. Men hun er allerede på benene igen, det var dejligt at se.

Der er godt gang i maven for tiden. Anna sparker helt vildt. Jeg ved ikke om det er fordi jeg spiser for meget sukker ;o) Vi har nemlig fået julesnolleret frem oppe på arbejdet og det er svært at holde sig fra. Faktisk har jeg nu kun 9 dage på arbejde inden jeg holder juleferie og efterfølgende barsel. Det er helt vildt at tænke på. Det bliver dejligt, men også underligt at skulle være væk fra arbejdsopgaverne og kollegaerne så længe. Men der venter helt sikkert en masse andre spændende og udfordrende arbejdsopgaver med lille Anna. Kan også godt mærke at min krop er ved at være træt og trænger til mere hvile, specielt ryggen er hårdt belastet.

sofahygge.jpg

En tanke om “Dejlig fødselsdag

  1. Det var en rigtig dejlig dag. og godt at se du trives. Du er bare så fin og bærer din gravidisitet så flot. Ja der kommer masser af udfordringer både for jer og for os , og vi glæder os helt vildt. Knus

Der er lukket for kommentarer.