Juleaften

Den sidste låge i julekalenderen er åbnet og børnene har glædet sig til denne dag længe. De startede med at få et par pakker, så de kunne slå tiden ihjel. Anna havde længe snakket om at hun ønskede sig marsvin, og det fik hun til stor glæde og overraskelse. Aksel fik en stor pakke LEGO Jurassic World, som også bragte meget glæde og mange timers underholdning.

Juleaften i år var den første uden Christoffer, vi havde derfor valgt at invitere både mine forældre og Christians forældre, så intet var som det plejede og tankerne derfor måske kunne komme væk fra det kæmpemæssige savn. Men julen er traditioner og minder og en svær tid når man savner.

Vi havde trods omstændighederne en rigtig hyggelig aften hvor der også var plads til glæde, grin og nærhed med dem vi holder aller mest af <3

Christian havde klædt sig ud som julemand, men det gennemskuede Anna hurtigt, så det er nok slut med den lille leg nu. Lidt trist, de bliver så hurtigt store de små. Til gengæld var det så sjovt og hyggeligt at se 3 generationer på række sidde og spise anden omgang af risalamande efter gave oppakning.