Happy New Year!

Nytåret blev fejret på behørig vis. Vi lagde hus til, men havde mange hjælpere både til madlavning og oprydning, så der var ingen stres på. Det var en god nytårsaften med fantastisk mad som altid. Til forret fik vi kartoffelsuppe med stegt karmusling og seranoskinke, til hovedret 400 g oksefilet, 100 g oksemørbrad, kartoffelsouffle, stegte rodfrugter og gulerodspuré og til dessert hjemmebagte muffins med dobbelt chokolade, italiensk is, hindbærpuré med vanilje, ananas og ananas æbler. Det var super lækkert, hovedretten bar tydeligt præg af at det var mandlige kokke, det var et sand kødorgie.

Festen fortsatte til langt ud på natten og flere kiggede forbi for at ønske godt nytår. På et tidspunkt var vi ikke mindre end 22 personer, nok lige lidt flere end jeg lige kunne kapere, men det hele forlød uden ulykker.

Næste dag kom Martin, Pia, Jess og Signe og hjalp med at rydde op. Det tog ikke mange timer inden vores hus var beboeligt igen, det største arbejde var næsten udenfor hvor adskillige konfettibomber var blevet skudt af. Men det fik drengene hurtigt rimelig styr på. Efterfølgende nød vi rester fra natmaden hotdogs med det hele, de smagte om end næsten endnu bedre dagen efter.

Vi er allerede nu godt i gang med 2009, den første uge på arbejde har været hektisk, der er gang i mange projekter. Jeg har så småt fået huld på hovedopgaven, men processen forløber langsommere end jeg havde håbet og struktur og metode fylder meget i mit hoved. På mandag har jeg møde med min vejleder, jeg håber det kan bidrage til at strukturen kommer på plads og jeg for alvor kan komme i gang med skriveriet.

Godt nytår.

nytaar2.jpg

En tanke om “Happy New Year!

Der er lukket for kommentarer.