Juleaften er magisk!

Man bliver varm om hjertet når storepigen udbryder: juleaften er magisk! Og hun har glædet sig, pyntet sig, med smykker, fin kjole og sminke. Aksel glædede sig også, men var dog nok knap så bevidst omkring det, han var dog helt klar over hvad det største ønske var: en Indominus Rex. Vi fejrede juleaften i Sunds, kørte derned om formiddagen og hjem igen den 25. om aftenen. Det var en rigtig hyggelig juleaften. Min mor, far, søster og mormor samt vores lille familie. Børnene holdt godt ud og fulgte slagets gang, julemiddag, risalamande, dansen rundt om træet og gaver. Julemanden kiggede forbi om eftermiddagen, til glæde for børnene og Anna sang lystigt med på sangene, da vi gik rundt om træet. Børnene fik et væld af gaver, alle sammen nogle de kunne bruge. De holdt ud helt til kl. 23.00, så det var meget imponerende.

juleaften2015

Kort resume af juledagene op til og efter jul, hvor vi desværre ikke fik taget mange billeder 🙁

Den 22. var vi oppe hos Jonas, Anne Cahrine og Valdemar for at spise. En rigtig hyggelig aften.

Den 23. december til risengrød og ostebord hos Ella og Ole – også rigtig hyggeligt. Annea og Aksel fik deres julegaver, et skateboard og billede som bragte stor glæde.

Den 25. december, julefrokost hos mine forældre.

Den 26. december, udpakning og afslapning hjemme.

Den 27. december, julefrokost hos Ella og Ole, med Joan og Christoffer, Anne Cathrine, Jonas og Valdemar, En rigtig hyggelig middag + eftermiddag.

Den 28. debember, handle, bage og klargøring til 3 dage i rap med gæster.